Veneer Kayu Penyerapan Swara 3d Pet Mdf Composite Akupanel

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

9
jeneng Panel Dinding Kayu Slat Akustik / Panel Dinding Kedap Suara
Bahan Dasar: Engineered Veneer+MDF +Felt digawe saka botol plastik daur ulangPermukaanFireproof rampung / Kayu Rampung / Melamin Rampung
Ukuran W600 * D22 * H2400mm (bisa disesuaikan)
Adegan Lobi hotel, koridor, dekorasi kamar, ruang konferensi, ruang rekaman, studio, mall, sekolah, ruang kantor dll.
lumahing Veneer

akustik felt
Perasa kasebut nyerep ombak swara lan nyuda swara.
lumahing
Kayu saka kehutanan lestariKabeh kayu sing kita gunakake asale saka kehutanan sing lestari, sing njamin yen alas bisa ngasilake luwih akeh wit tinimbang sing ditebang.
Slats
Inti saka panel akustik kasusun saka papan serat kapadhetan amedium lan kasedhiya ing ireng utawa werna alam. Slat digawe fusion, kang ateges padha break gelombang swara lan kanthi mangkono redaming swara.

Multiple papan aplikasi
Utamane digunakake ing spasi komersial, panel akustik kita nyedhiyani soundreduction banget, Amarga estetika alus anget, liyane lan liyane pribadi klien arechoosing kanggo panggonan dhewe.

Panel Akustik Slat Kayu digawe saka lamellas veneer ing ngisor felt akustik sing dikembangake khusus digawe saka bahan daur ulang.
Panel buatan tangan ora mung dirancang kanggo pas karo tren paling anyar nanging uga gampang dipasang ing tembok utawa tembok.
langit-langit.Dheweke mbantu nggawe lingkungan sing ora mung sepi nanging apik kontemporer, nyenengake lan santai.

Jinis produk Panel Akustik Komposit Slatted
Materi dhasar panel serat polyester + MDF slat utawa kayu ngalangi slat
warna Bagan warna utawa disesuaikan
Ukuran 600 * 2420 mm
kekandelan 22mm (Toleransi sing diidini: +-1mm)
Bobot 10 kg
Tingkat emisi formaldehida E1
Panggonan aplikasi Ruang kelas, kantor, lobi hotel, mall, auditorium, aula multifungsi.ruang konferensi, ruang kuliah, studio rekaman.bioskop, home theater, lsp

panel akustik slat.
Rangkaian kayu slat akustik nawakake solusi panel kayu kanthi kualitas mewah, canggih, lan nyuda swara.Saben panel digawe kanthi tangan ora mung kanggo ngowahi proyek kanthi visual nanging uga nggawe lingkungan sing luwih tenang lan nyaman.Range kasebut nduweni wolung finish unik, saka tekstur sing resik, modern, nganti karakter kayu pedesaan sing anget.Nalika saben panel digawe saka mung tanggung jawab sumber.

Saben panel ukuran 2400mm x 600mm lan kawangun saka 11mm jero lan 27mm sudhut lamellas, karo kadohan saka 13mm ing antarane saben.

slats iki banjur dipasang ing basis saka 9mm felt akustik nglukis.Panel punika 22mm nglukis total, kalebu slats lan felt.

Panggonan Aplikasi: Lobi Hotel, koridor, dekorasi kamar, ruang konferensi, ruang rekaman, studio, omah, mall, sekolah, kantor, lsp. , mall, sekolah, kantor, lsp.














  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita