Panel Slat Kayu Akustik Panel Akustik Kayu Suling Dekorasi Tembok Interior Modern

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

1
jeneng Panel Dinding Kayu Slat Akustik / Panel Dinding Kedap Suara
Bahan Dasar: Engineered Veneer+MDF +Felt digawe saka botol plastik daur ulangPermukaanFireproof rampung / Kayu Rampung / Melamin Rampung
Ukuran W600 * D22 * H2400mm (bisa disesuaikan)
Adegan Lobi hotel, koridor, dekorasi kamar, ruang konferensi, ruang rekaman, studio, mall, sekolah, ruang kantor dll.
lumahing Veneer

Kinerja:
1.. Kualitas produk stabil lan nul keluhan
2. Produk standar, kasedhiya kanggo saham
3. Produk fungsional kanthi panyerepan swara, dekoratif sing kuwat.
4. Wide sawetara aplikasi:cocog kanggo dekorasi omah lan industri
5. Penjualan situs web sing ditrapake lan penjualan saluran distributor

KINERJA PENYERAPAN Swara saka MATERI sing beda
Papan PET nyerep swara (papan nyerep swara serat poliester) nduweni kinerja sing apik ing swara frekuensi medium lan dhuwur.Swara difusi MDF slatsdiffuse bagean swara.Mangkono, kombinasi kasebut bisa njamin energi swara sing nyukupi, kinerja dhuwur saka swara frekuensi medium lan dhuwur lan nyedhiyakake lingkungan sing sepi.

BAHAN LESTARI
Panel felt akustik kayu slat ora mung bisa menehi dandan estetis lan akustik sing apik, nanging uga nggunakake bahan sing ramah lingkungan.Kabeh bahan ora beracun lan ora mbebayani kanggo awak manungsa, lan wis entuk sertifikasi sing sah

Jinis produk Panel Akustik Komposit Slatted
Materi dhasar panel serat polyester + MDF slat utawa kayu ngalangi slat
warna Bagan warna utawa disesuaikan
Ukuran 600 * 2420 mm
kekandelan 22mm (Toleransi sing diidini: +-1mm)
Bobot 10 kg
Tingkat emisi formaldehida E1
Panggonan aplikasi Ruang kelas, kantor, lobi hotel, mall, auditorium, aula multifungsi.ruang konferensi, ruang kuliah, studio rekaman.bioskop, home theater, lsp

PRODUK FUNGSI WITH

Perasaan akustik slatted bisa digunakake kanggo nggawe tembok lan langit-langit slatted sing mewah lan apik sing nambah perasaan modern ing kamar sampeyan.Panel kedap swara lan bisa ngilangake reverberation ing kamar, saéngga bisa nambah efek akustik ing kamar.

SORA KAYU SENI
PANEL nyerep
Iki minangka panel tembok lan langit-langit sing elegan lan gampang dipasangIku ora mung nduweni efek dekoratif, nanging uga nduweni efek penyerapan lan amplifikasi swara. .

PROPERTI AKUSTIK
Iki menehi solusi sing paling apik kanggo panyerepan swara sing efektif nalika nyuda wektu reverberation saka swara kamar.Thepanel entuk koefisien panyerepan 0,97 kanthi frekuensi 1,000 Hz, lan swara banter uga swara "normal" ing sawetara kamar kanthi frekuensi saka 500 nganti 2000 Hertz. Yen sampeyan pengin panyerepan sing luwih apik, dianjurake kanggo nyelehake lapisan insulasi 45mm mburi panel.Solusi kasebut bakal ningkatake kualitas akustik panel.









  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita