Serat Poliester Swara nyerep 3D Panel Langit-langit Acoustic Wall

Katrangan singkat:

Panel akustik serat poliester 3D digawe saka serat poliester 100% (PET) sawise ditekan kanthi panas berteknologi tinggi kanthi kapas kepompong kanggo entuk Kapadhetan lan macem-macem, yaiku papan panyerepan swara sing ramah lingkungan supaya ora nyerep swara panel datar tradisional lan monoton. panel lan saiki efek desain telung dimensi.


Detail Produk

Tag produk

Panel akustik serat poliester 3D digawe saka serat poliester 100% (PET) sawise ditekan kanthi panas berteknologi tinggi kanthi kapas kepompong kanggo entuk Kapadhetan lan macem-macem, yaiku papan panyerepan swara sing ramah lingkungan supaya ora nyerep swara panel datar tradisional lan monoton. panel lan saiki efek desain telung dimensi.

8

-- 100% bahan PET;
-- Koefisien pangurangan swara tekan 0,88;
- Hiasan sing apik, insulasi termal sing kedap swara, tahan geni; -- Ramah lingkungan, bobot entheng lan tahan impact lsp;
-- Desain seni sing luwih modern kanggo interior

-- Panyerepan swara dhuwur

- Gampang mbusak bledug lan gampang dijaga.Debu lan impurities bisa dicopot nganggo vakum lan bledug.Panggonan sing reged uga bisa diusap nganggo andhuk lan deterjen banyu.

Ing wangun lumahing wis hexagon, kothak lan segi telu etc.Struktur katun kepompong khusus bisa mblokir transmisi gelombang swara, nyuda volume lan suppressthe gema, lan duwe efek panyerepan swara becik.t uga duwe luwih saka 34 werna bisa Applied ing diferentkind saka kantor utawa peralatan area umum kanggo nggayuh fashion perspectives beda Seri panel tembok iki nawakake panel akustik karo kinerja akustik dhuwur lan tanpa mbandhingaké desain unik lan dekoratif.

Panel akustik serat poliester bisa ngganti spons, serat kaca, wol rock lan panel nyerep swara tradisional liyane sing mbebayani, yaiku jinis bahan insulasi swara lingkungan anyar.Bisa langsung kontak karo awak manungsa lan ora natoni awak manungsa, lan ora bakal ngeculake polutan, bisa nyetel wektu reverberation miturut kabutuhan sing beda-beda, impurity swara sing cetha, nambah efek swara lan nambah kajelasan wicara.Digunakake akeh ing bidang dekorasi arsitektur.

2
9

LINGKUP APLIKASI

1. Tembok interior lan Latar TV.

2. Aula rapat, teater, gedung musik, gym.

3. toko manufaktur, kantor, pub, hotel.

4. Perpustakaan, ruang maca, kelas, TK, ruang piano


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita