Panel Dinding Kayu Slat Akustik / Panel Dinding Kedap Suara

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rustik-Egefiner-Natur-bredformat-scaled-1900x800
jeneng Panel Dinding Kayu Slat Akustik / Panel Dinding Kedap Suara
Bahan Dasar: Engineered Veneer+MDF +Felt digawe saka botol plastik daur ulangPermukaanFireproof rampung / Kayu Rampung / Melamin Rampung
Ukuran W600 * D22 * H2400mm (bisa disesuaikan)
Adegan Lobi hotel, koridor, dekorasi kamar, ruang konferensi, ruang rekaman, studio, mall, sekolah, ruang kantor dll.
lumahing Veneer

Panel tembok kayu slat kanggo Nyerep Swara, sing efektif banget nyerep Swara.
Ningkatake lingkungan kanthi visual lan akustik, wiyar lan apik gayane, kanggo mbantu nggawe lingkungan sing luwih nyenengake.Instalasi panel iki gampang banget, bisa dicopot langsung ing tembok utawa langit-langit joists.

Teknologi upgrade anyar, papan nyerep swara poliester kayu sing dibungkus telu, nggawe rincian luwih apik.

Kinerja dekoratif papan nyerep swara apik banget, sing penting banget kanggo desain ruang ruang gedhe.Sampeyan kudu nuduhake gaya lan seni karya desainer lan ngatasi masalah akustik ing papan, lan papan nyerep swara mung duwe loro.Kajaba iku, papan nyerep swara uga apik banget kanggo nyegah geni, perlindungan lingkungan lan nyegah kelembapan.Iki penting banget kanggo safety geni ing papan, kualitas udara lan umur layanan bahan.

Jinis produk Panel Akustik Komposit Slatted
Materi dhasar panel serat polyester + MDF slat utawa kayu ngalangi slat
warna Bagan warna utawa disesuaikan
Ukuran 600 * 2420 mm
kekandelan 22mm (Toleransi sing diidini: +-1mm)
Bobot 10 kg
Tingkat emisi formaldehida E1
Panggonan aplikasi Ruang kelas, kantor, lobi hotel, mall, auditorium, aula multifungsi.ruang konferensi, ruang kuliah, studio rekaman.bioskop, home theater, lsp

Saben panel ukuran 2400mm x 600mm lan kawangun saka 11mm jero lan 27mm sudhut lamellas, karo kadohan saka 13mm ing antarane saben.slats iki banjur dipasang ing basis saka 9mm felt akustik nglukis.Panel punika 21mm nglukis total, kalebu slats lan felt.

Penyerapan swara: papan nyerep swara perforated minangka bahan nyerep swara njero ruangan anyar sing dikembangake miturut prinsip akustik, sing nduweni fungsi panyerepan swara, silencing lan nyuda swara.

Perlindhungan lingkungan: bahan mentah sing digunakake ing produk iki cocog karo standar tes nasional, ora ana radiasi, formaldehida nganti standar, ora mbebayani kanggo awak lan lingkungan.

Dekoratif: Papan nyerep swara perforated nduweni lumahing hiasan sing apik, loman lan apik, gandum kayu lumahing sing cetha, werna sing cerah lan efek dekoratif sing kuwat.

Praktis: Produk iki akeh digunakake ing kantor, ruang konferensi, gimnasium, teater, gedung konser, auditorium, hotel lan papan liyane.

7







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita