Akupanel Slatted Veneer Kayu Kedap Suara Panel Dinding

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

02
jeneng Panel Dinding Kayu Slat Akustik / Panel Dinding Kedap Suara
Bahan Dasar: Engineered Veneer+MDF +Felt digawe saka botol plastik daur ulangPermukaanFireproof rampung / Kayu Rampung / Melamin Rampung
Ukuran W600 * D22 * H2400mm (bisa disesuaikan)
Adegan Lobi hotel, koridor, dekorasi kamar, ruang konferensi, ruang rekaman, studio, mall, sekolah, ruang kantor dll.
lumahing Veneer

1. Kualitas produk stabil lan zerocomplaints
2. Produk standar, kasedhiya kanggo stok.
3. Produk fungsional kanthi penyerapan swara, dekoratif sing kuwat
4. Wide sawetara aplikasi:cocog kanggo dekorasi omah lan industri.
5. Penjualan situs web sing ditrapake lan penjualan saluran distribusi

Panel Acouctic serat poliester apik kanggo dekorasi, nduweni kinerja sing apik kanggo nyerep swara frekuensi rendah, ora mbebayani kanggo manungsa.NRC udakara 0.8-1.1 Lan produk iki minangka pilihan sing cocog kanggo dekorasi omah amarga fitur khas kayata nyerep swara, retartant geni, insulasi, insulasi panas, tahan kelembapan, antimildew, gampang dipotong, ora mbebayani kanggo awak.

Panel kayu slat becik kanggo omah
lan aplikasi komersial, saka ngarep
proyek desain interior kanggo restaurant
refurbishments kanggo hotel ukuran pinunjul
pembangunan.Panel ngirim ora mung a
solusi wallcovering mripat-keno visual
nanging uga dadi entuk manfaat tambahan saka akustik
kuwalitas dampening kanggo proyek sembarang.

Jinis produk Panel Akustik Komposit Slatted
Materi dhasar panel serat polyester + MDF slat utawa kayu ngalangi slat
warna Bagan warna utawa disesuaikan
Ukuran 600 * 2420 mm
kekandelan 22mm (Toleransi sing diidini: +-1mm)
Bobot 10 kg
Tingkat emisi formaldehida E1
Panggonan aplikasi Ruang kelas, kantor, lobi hotel, mall, auditorium, aula multifungsi.ruang konferensi, ruang kuliah, studio rekaman.bioskop, home theater, lsp

Iki nggumunke, gampang kanggo nginstal Strip kayu
tembok hiasan lan panel langit-langit kang
nduweni panyerepan swara kelas A.Modern
gaya personified ing kabeh cara - streamlined.
katon kontemporer karo entuk manfaat tambahan saka
isolasi akustik.

Panel kayu slat akustik (65% panel akustik PET Polyester Felt daur ulang) digawe saka bahan sing ramah lingkungan lan manungsa kanthi sifat tahan geni lan akustik.

Panel kayu slat akustik bisa digunakake ing papan umum (contone, restoran, kantor) lan ing bangunan omah.Sampeyan bisa milih minangka bahan dekorasi ing tembok, permukaan langit-langit, uga minangka unsur desain kanggo perabotan.

Panel Akustik Slat Kayu digawe saka lamellas veneer ing ngisor felt akustik sing dikembangake khusus digawe saka bahan daur ulang.
Panel buatan tangan ora mung dirancang kanggo pas karo tren paling anyar nanging uga gampang dipasang ing tembok utawa langit-langit.Dheweke mbantu nggawe lingkungan sing ora mung sepi nanging apik kontemporer, nyenengake lan santai












  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita