Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Shandong Toomel New Materials Co., Ltd. minangka perusahaan domestik sing spesialisasine ing produksi papan nyerep swara lan papan dekoratif.Iki diadegake ing Linyi, Provinsi Shandong ing taun 2019. Perusahaan kasebut ngenalake peralatan impor canggih saka Jerman lan Italia, lan duwe teknisi R&D, desain lan produksi profesional.Spesialisasi ing riset akustik kayata panyerepan swara lan insulasi swara, produk kasebut katon apik lan modis.

zbout

Visi Perusahaan

Wis kanggo ketemu nguber luwih jero saka pelanggan

babagan (4)

Produk & Kasus

Produk sing diprodhuksi dening perusahaan kita kalebu: Papan nyerep swara kayu, papan nyerep swara aluminium Keramik Kayu ekologis ijo, papan nyerep swara serat poli-kelangan, papan nyerep swara grating, lsp. Antarane, tahan api, tahan lembab. lan papan dekoratif nol formaldehida minangka produk anyar sing dikembangake dening perusahaan, sing cocog kanggo papan kanthi syarat dhuwur kanggo safety geni, tahan kelembapan lan emisi formaldehida.Perusahaan wis netepi filosofi bisnis kualitas minangka pondasi kaslametan, reputasi minangka sumber pangembangan, lan inovasi lan layanan win-win minangka tujuane, lan wis lulus sertifikasi sistem mutu IS09001, lan wis kerja sama karo akeh. perusahaan teknik dekorasi, institut desain, perusahaan konstruksi lan desainer teknik kanggo nggawe sawetara proyek klasik.Kayata: Beijing Yanjiao Cinema, Tianjin Archives, Sichuan Panda Pavilion, Changchun Wanda Shopping Mall, Xuzhou Military Region lan akeh proyek liyane.

Kaluwihan Perusahaan

Kanggo nggawe lingkungan akustik sing luwih dhuwur, perusahaan terus dadi pionir lan inovasi, lan terus-terusan ngenalake produk anyar kanthi kinerja panyerepan swara sing kuat, efek dekoratif sing apik, koefisien safety lan proteksi geni sing dhuwur, kinerja tahan kelembapan sing apik lan nol formaldehida.
Shandong Toomel New Materials Co., Ltd., kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing luwih jero, gumantung ing mode manajemen sing berorientasi wong, teknologi inti akustik sing paling canggih, konsep layanan sing sepenuh ati, lan kualitas produk sing kondhang. , supaya perusahaan mboko sithik tuwuh lan terus-terusan nyukupi kabutuhan pelanggan sing luwih jero.Sawise pirang-pirang taun pembangunan, wis mboko sithik tuwuh saka perusahaan akustik lokal dadi perusahaan skala gedhe sing nggabungake R&D, produksi lan pemasaran.

babagan (3)

Mitra Koperasi

Mitra Koperasi (1)
Mitra Koperasi (2)
Mitra Koperasi (3)
Mitra Koperasi (4)
Mitra Koperasi (5)