Solusi Akustik Sustainable PET Polyester Fiber Acoustic Panels Soundproof Felt

Katrangan singkat:

Iki disiapake kanthi jarum pukulan ing lembaran kain poliester sing dilipat (diatur kanthi proses carding).Materi pungkasan kasusun saka struktur jaringan telung dimensi kanthi sel mbukak breathable.


Detail Produk

Tag produk

Iki disiapake kanthi jarum pukulan ing lembaran kain poliester sing dilipat (diatur kanthi proses carding).Materi pungkasan kasusun saka struktur jaringan telung dimensi kanthi sel mbukak breathable.

Panel akustik serat poliester minangka bahan hiasan anyar sing digawe saka serat poliester daur ulang 100% kanthi fungsi nyerep swara.Struktur luwih prasaja lan luwih gampang dipotong dadi macem-macem bentuk kanthi mesin.Panel akustik serat poliester nggawe papan sing luwih tenang kanggo kerja lan urip.

jeneng Panel akustik serat poliester
Bahan 100% serat poliester
kekandelan 9mm, 12mm, 15mm
warna 48 jinis werna
Ramah lingkungan E0
Tingkat Fireproof B1
Koefisien Penyerapan Akustik 09
2

Kanthi desain adesif dhewe, sampeyan mung kudu nyopot liner ndhuwur ing mburi lan nempelake panel kedap swara ing tembok.Yen sampeyan wis tau ndeleng introduksi panel liyane sadurunge, sampeyan bakal ngerti carane gampang kanggo masang panel akustik kita.Kajaba iku, sampeyan ora perlu tuku tape sisi pindho ekstra utawa lem kaca, ngirit wektu lan dhuwit.

Kita duwe luwih saka 40 warna panel akustik kanggo milih saka lan uga bisa ngatur werna miturut conto werna.

· Kamar Keluarga/TV:Seneng film favorit kanthi pengalaman swara sing luwih apik sing disedhiyakake kanthi mungkasi gema lan reverb saka mumbul tembok sing cedhak lan nikmati swara sing resik lan resik

· Ruangan Studio Musik/Home:Isolasi, nyerep, lan nyebarake swara sing berlebihan supaya musik sing digawe ora kena pengaruh

·Ruang Game/Streamer:Priksa manawa sampeyan lagi ngobrol karo kanca liwat game online utawa yen sampeyan lagi streaming kanggo ndeleng donya, apa sing sampeyan ucapake ana lan ora owah.

8
5

· Kantor/Ruang Kerja:Ngilangi gema saka telpon penting lan suda swara keluwihan saka papan kerja sampeyan

· Nursery/Ruang Anak:Panel akustik badhak apik banget kanggo ngisolasi gangguan lan ngilangi gema - lan 100% ramah bocah!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita