Unleashing Innovation: Kinerja Nyopir ing 2024

Ing jantung industri sing ditondoi kanthi presisi lan kapinteran, fasilitas 6,000 meter persegi kita minangka bukti keunggulan lan ambisi.Kanthi 12 jalur produksi dinamis lan tim profesional luwih saka 80 wong, kita tetep setya ngluwihi pangarepan lan nyopir bisnis kita ing Asia, Amerika Utara lan Eropa.

Produk paling canggih yaiku panel tembok akustik, direkayasa kanggo nambah interior lan nemtokake maneh standar ing solusi akustik.Nalika kita miwiti taun anyar, tekad kita sing ora goyah kanggo nyopir kinerja lan asil minangka landasan dalan kanggo kamakmuran.Ngupayakake keunggulan tanpa henti gumantung ing rong pilar dhasar: kaluwihan rega sing menarik lan komitmen sing ora owah kanggo kualitas produk sing unggul.Konsistensi iki ngidini kita ora mung ketemu nanging ngluwihi macem-macem kabutuhan lan pilihan saka pelanggan global kita, ngirim nilai unik tanpa kompromi.12 jalur produksi kita, kanthi kaprigelan teknis lan katrampilan operasional, nglambangake ngupayakake presisi lan efisiensi.Liwat kabisan kasebut, kita ngarahake supaya produk kita dadi luwih dhuwur supaya bisa cocog karo pamirsa sing luwih wiyar lan luwih wicaksana ngliwati wates lan budaya.

Intine visi 2022 yaiku ngupayakake inovasi, kelestarian lan fokus pelanggan.

We are embarking ing lelampahan sing ditondoi dening dateng lan sukses bareng adhedhasar kemitraan langgeng.Nalika kita nampani esuke taun anyar, tekad kita kanggo nyopir kinerja, ngembangake inovasi lan ngluwihi pangarepan luwih kuwat tinimbang sadurunge.Tujuan kita yaiku mbukak kemungkinan anyar lan nggawe masa depan sing ndadekake perusahaan kita dadi kekuwatan sing unggul ing bidang bahan bangunan akustik.Bebarengan, ayo ngluncurake inovasi lan nggawe dalan kanggo sukses ing 2024 lan sabanjure.

fdbfgn (2)
fdbfgn (1)

Posting wektu: Mar-04-2024