Swara Panel Wall Panel Akustik Polyester PET Akustik Panel

Katrangan singkat:

Papan serat poliester akustik nduweni sifat dhuwur kanthi kapadhetan dhuwur, perlindungan lingkungan, proteksi geni, bandwidth panyerepan swara, dekorasi sing kuwat, konstruksi sing prasaja, pemotongan sing gampang, ora ana polusi bledug, bahan bahan warna hiasan sing akeh dipilih, bisa dadi apik banget kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda. lan akustik dekorasi.Resistance geni paling dhuwur tekan kelas B1, tingkat perlindungan lingkungan paling dhuwur tekan kelas E1.


Detail Produk

Tag produk

Papan serat poliester akustik nduweni sifat dhuwur kanthi kapadhetan dhuwur, perlindungan lingkungan, proteksi geni, bandwidth panyerepan swara, dekorasi sing kuwat, konstruksi sing prasaja, pemotongan sing gampang, ora ana polusi bledug, bahan bahan warna hiasan sing akeh dipilih, bisa dadi apik banget kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda-beda. lan akustik dekorasi.Resistance geni paling dhuwur tekan kelas B1, tingkat perlindungan lingkungan paling dhuwur tekan kelas E1.

7

PENAMPILAN FASHIONABLE: Papan insulasi swara unik iki nggunakake desain pinggiran beveled, sing ora mung bisa nyerep gema sing ora perlu, nanging uga duwe peran kanggo dekorasi permukaan tembok.

Gampang kanggo Cut lan Mbusak: Gampang kanggo Cut karo piso cetha lan yen sampeyan pengin mbusak, sampeyan mung copot saben panel lan instal maneh menyang lokasi anyar sing dikarepake tanpa bolongan ing tembok!Paket tanpa adhesive, perlu tuku adhesive liyane apa jinis sing sampeyan butuhake.

PENGGUNAAN ECO-FRIENDLY LAN INDOOR: Panel swara ora ana mambu, Ora beracun, lan bebas Formaldehida.Kelas tahan api: B1;Pangobatan akustik sing apik kanggo pangolahan swara ing situs ing tembok studio rekaman utawa kantor sing cocog kanggo studio rekaman, kamar kontrol, studio omah kantor, bioskop hiburan omah, kantor omah.

Dhuwur Kapadhetan lan Eco-Friendly: Digawe karo 100% Polyester Serat, Flame Retardant, iku loro aman kanggo ambegan lan tutul, nggawe iku apik kanggo sembarang lokasi ing ngarep utawa studio, iku aman kanggo wong diwasa, bocah, lan pets!

6 (2)
6 (1)

KUALITAS AKUSTIK TINGKAT: Panel insulasi swara iki multi-tujuan, bisa digunakake kanggo studio profesional, ruang latihan, ruang konser, podcasting, gréja, teater omah, bilik vokal, studio omah, kantor, guwa manungsa, kennel asu, sarana lemari lan liyane.Kanthi mateni swara sing ora dikarepake nggunakake panel panyerepan, sampeyan bisa nggawe swara liyane luwih cetha.

Kita bisa Cut diagram nglereni miturut dikarepake, kang trep kanggo transportasi, lan kita uga nyedhiyani layanan chamfering!Cut menyang skala ukuran manual kanthi toleransi 1-3mm.

Kita bisa Cut diagram nglereni miturut dikarepake, kang trep kanggo transportasi, lan kita uga nyedhiyani layanan chamfering!Cut menyang skala ukuran manual kanthi toleransi 1-3mm.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita