Swara-nyerep Panel Fire Retardant PET Wall Panel Polyester Serat Akustik Panel

Katrangan singkat:

Serat poliester 100% dianggep panas kanthi teknologi dhuwur lan digawe dadi cara umum perawatan panas kanggo entuk kapadhetan lan njamin ventilasi.


Detail Produk

Tag produk

Serat poliester 100% dianggep panas kanthi teknologi dhuwur lan digawe dadi cara umum perawatan panas kanggo entuk Kapadhetan lan njamin

ventilasi.Iki minangka produk sing apik kanggo nyerep swara lan bahan insulasi panas.Koefisien panyerepan akustik paling dhuwur yaiku 0,9 ing kisaran gangguan 125-4000 Hz.Ing ndhuwur, shorten lan nyetel wektu reverberation miturut kabutuhan beda, mbusak impurities swara, nambah efek swara, lan nambah kajelasan saka basa.Iku ora mung cocok kanggo seni Pertunjukan profesional lan peralatan audio visual testing kamar, nanging uga digunakake digunakake ing teater, kamar konferensi, gymnasiums njero ruangan, aula konser, kelas, KTV, hotel, kantor, kamar music kulawarga, etc.

5

PRINSIP nyerep swara

Nalika gelombang swara kedadeyan ing bahan penyerap poros, sebagian energi swara diowahi dadi energi kinetik amarga resistensi viskos hawa lan gesekan getaran antarane udara lan tembok pori.

RINGAN

Ringan lan entheng, mung digunakake kanggo aplikasi njero ruangan tradisional, karakteristik proses sing gampang uga bisa digunakake kanggo aplikasi liyane, solusi estetika kreatif sing dirancang bebarengan

WARNA padhang

Werna padhang, alus, alami, ora gampang luntur;Molding cutting terintegrasi, smoothchamfering, ora ana burr pinggiran distribusi serat seragam;

Ngeruk ANDWEAR RESIST

Serat perlindungan lingkungan nduweni keluwesan sing kuat, digawe saka resistensi nyandhang piring, resistensi tekanan wis dikuatake, umur dawa.

3
4

FIREPROOFING

Bahan tahan api poliester, teknologi proses khusus, nduweni kinerja tahan api lan tahan api sing apik.

MESIN GAMPANG

Pemotongan gratis piso sarana, macem-macem warna sing cocog, jahitan sing gampang, pangolahan sudhut, sing sampurna

gambar seni lan gaya beda bisa gampang dibayangke.

RESISTANCE IMPACT

Tekstur sing lembut, alami, elastisitas sing dhuwur, lan ora nate rusak ing pengaruh kekuwatan eksternal sing gedhe, bisa nahan pengaruh apa wae.

stadion lan macem-macem papan olahraga.

WARNA PILIHAN

Werna produk pilihan kalebu nanging ora diwatesi ing warna ing ngisor iki, yen sampeyan kudu takon;Gambar ing bagan dijupuk ing wektu nyata, supaya tampilan bisa dadi prabédan werna sethitik.Mangga nampa bahan sing ditampa.Matur nuwun kanggo pangerten.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita